Vioolles

Ik geef vioolles aan kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden.

Iedere leerling is uniek. Naast het ontwikkelen van een goede techniek kom ik graag de muzikale wensen en dromen van de leerling tegemoet. Viool leren spelen doe je samen!

Vanaf de eerste les geef ik veel aandacht aan het samen spelen, want samen musiceren is het leukste wat er is!

Naast de indiviuele lessen steun ik het spelen van mijn leerlingen bij orkesten, ensembles en bands. Ook zijn er meerdere mogelijkheden op te treden met begeleiding van een professionele pianist. Gevorderde leerlingen, gemotiveerd en goed voorbereid, hebben ook de mogelijkheid op te treden bij de ' Open Sweelinck Ochtend' op het Conservatorium van Amsterdam.

Naast de individuele lessen geef ik een SNUFFELCURSUS ' MIJN KLEINE VIOOL' voor kinderen, leeftijd 3-5. Deze cursus bestaat uit 10 lessen voor kleine kinderen, om kennis te maken met muziek en de viool. Ik geef deze cursus ook aan Engels- en Duitstalige kinderen.

Ik geef vioolles in vier verschillende talen: Nederlands, Duits, Engels en Italiaans.

Mogelijk zijn ook vioollessen aan huis.

 

Over Mij

Ik ben violiste verbonden aan de Nationale Opera&Ballet. Ik heb met veel orkesten in binnen-en buitenland gewerkt. Daarnaast speel ik kamermuziek en braziliaanse choro ( Duo Chorinho, met Alvaro Rovira Ruiz gitaar). Ik heb een internationale opleiding genoten aan de conservatoria van Hamburg, Rome en Amsterdam.

Sinds meer dan 30 jaar ben ik werkzaam als viooldocente; ook internationaal: o.a. een masterclass voor Braziliaanse vioolstudenten aan de universiteit van Minas Gerais, Brazilie.

https://soundcloud.com/user-55363721 
https://www.youtube.com/watch?v=I1AXJDVv16w 

viool les

snuffel stage viool