Theo Holsheimer

Theo Holsheimer is professioneel gitarist, componist en geeft al ruim 20 jaar gitaarles aan zowel kinderen als volwassenen, van absolute beginners tot vergevorderden.

Gitaarschool Theo Holsheimer

Kinderen leer ik spelenderwijs de basiselementen van het gitaarspelen, door het leren van leuke liedjes en melodietjes zoals de Pink Panther.

Volwassenen hebben vaker een idee van wat ze willen (blues, jazz, funk, rock, pop). Samen met jou verdiep ik me in de muziekstijl die jij leuk vindt. Heb jij nummers die je wilt spelen, dan leer ik je deze graag. Ook zal ik met jou werken aan andere facetten van het gitaarspelen, zoals techniek en theorie. De lessen worden altijd op maat ingericht.

Gevorderde gitaristen krijgen van mij alle gedetailleerde kennis die ik tot mijn beschikking heb. Denk aan: het schrijven van eigen muziek, muziektheorie, verschillende gitaartechnieken, akkoorden kennis, improvisatie, polyritmiek, solfège, samenspel, etc.

Camera

De behandelde lesstof mag altijd gefilmd worden. Ik speel het liedje, een bepaald loopje of ritme extra langzaam en jij filmt.

Er zijn 3 soorten lessen

  1. Groepsles: tot maximaal 4 personen. Een groepsles is gezellig, motiverend en je leert samen te spelen.
  2. Privéles: waarin we 1 op 1, met een goede focus kunnen werken, om je zo snel mogelijk naar het volgende niveau te brengen.
  3. les aan huis


Bandcoach

Als uitvoerend muzikant in bands heb ik door de jaren heen een schat aan ervaring opgedaan. Dit is niet iets wat je uit een boekje leert, daarom deel ik mijn ervaring graag met jullie.

Zit je in een band maar wil je expertise van buitenaf, ik kom graag bij jullie langs in de oefenruimte en geef je mijn tips en tops.

Wil je in een band spelen of een band beginnen maar je weet niet hoe je het moet aanpakken, geef je op!
Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn om een band te vormen kunnen we aan de slag.

Over mij

"Muzikant zijn is a way of life ... Met bands optreden in binnen en buitenland, tourverslagen publiceren, muziek componeren, albums opnemen, muziektheater, het muzikaal begeleiden van modern/impro. dansklassen, het geven van gitaarles / bandles / muziektheorie & solfege ... dat is wat ik doe."

-magazine De Gitarist jan. 2017 Theo Holsheimer genomineerd beste gitarist van de Benelux 2016

Wil je meer weten over Theo Holsheimer, ga dan naar www.theoholsheimer.com