Sarah Marieke Van Lieshout

Klassiek zang

Sarah Marieke is aan het Utrechts conservatorium afgestudeerd als zangdocente, vocale coach en zangeres. Ook zingt ze geregeld zelf, zowel als solist in een band, als altzanger bij het koor van de Nederlandse Reisopera bijvoorbeeld.
Meer informatie is te vinden op haar website http://www.sarahmarieke.nl

Zangles

Met 'Zingen bij Sarah' geeft zij zanglessen in Amsterdam op diverse locaties, waaronder ook de spaardammer buurt bij het Westerpark.

Op dit moment leidt zij ook Zanggroep Westerdok (klassiek repertoire), Popkoor Hoge Noot in Utrecht, Zingin’ Junior (kinderkoor IJburg), Zingin’ Swing. Zij heeft naast haar zanglespraktijk aan volwassenen ruim tien jaar ervaring in het geven van zang- en koorlessen binnen het middelbaar onderwijs aan kinderen tussen de 12 en 18 jaar.

Beginnend, gevorderd en professionele zangers, kinderen, dirigenten, docenten, gastsprekers, kortom: voor iedereen die zijn stem wil gebruiken en verbeteren. Kinderen zijn dus welkom! Voor kinderen zijn er speciaal aangepaste zanglesprogramma’s voor groepen mogelijk afhankelijk van leeftijd, niveau en het aantal zangers.

Lesdagen

  • maandag en andere mogelijkheden: Spaarndammerbuurt
  • dinsdag: IJburglaan 458
  • vrijdag: Bachstraat 5

Tarief

Afhankelijk van de vorm (privé, duo, groepsles)
Studententarief is aanwezig. (Duo-lessen zijn bijvoorbeeld €499,- voor een heel jaar wekelijks zangles!)

Contact

Sarah Marieke van Lieshout, zang/koor 06-44434539 zingenbijsarah@gmail.com
lid van NVZ Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen
https://www.facebook.com/zingen.bijsarah